Tehokkaat pakkaus­ratkaisut
Ratkaisut

Tiedustelut

020 730 6100
info@jubilo.fi

 

Suursäkit (FIBC)

Yhdessä laajan toimittajaverkostomme kanssa voimme tarjota kokonaisvaltaisia pakkausratkaisuja. Jubilossa olet osaavissa korkealaatuisiin tuotteisiin ja hyvään palvelulaatuun keskittyvissä käsissä.

Suursäkit monipuoliseen käyttöön

Suursäkkejä käytetään monilla aloilla kuten kivi- ja maa-aineksien, lannoitteiden sekä rehun kuljetukseen ja varastointiin. Elintarvike-, lääke-, kemia-, kaivos- ja mineraaliteollisuus käyttää suursäkkejä pakkaamiseen ja kuljetukseen. Suursäkkien käyttöaluetta ovat myös metsätalous sekä ympäristö- ja kierrätysala.

Useimmiten suursäkit räätälöidään käyttäen materiaalina laminoitua tai laminoimatonta polypropeenikangasta joko taso- tai pyörökudottuna. Tuotteemme täyttävät markkinoiden kovimmatkin vaatimukset turvakertoimen ollessa SF 6:1, kantavuuden ollessa SWL 200-2000 kg ja tuotteittemme ollessa UN-hyväksyttyjä. Tuotteistamme 1- tai 2-nostopisteen säkit ovat edullisin säkkivaihtoehto valmistettuna ilman pystysuuntaisia saumoja. 4-nostopisteen suursäkeissä erillinen pohjapala takaa jäykemmän muodon. U-mallinen kolmesta palasta ommeltu suursäkki on edullinen perussäkki. Räätälöidyt erikoissäkit toimivat vaativissakin olosuhteissa. Suursäkkivalikoimaamme kuuluu myös muotonsa pitävä Q-säkki.

Suursäkkimme voidaan varustaa käyttötarkoituksesta riippuen täyttö- ja/tai tyhjennysventtiilillä ja/tai täyttösukalla/-kauluksella, tiivistetyillä saumoilla ja ommellulla tai liimatulla PE-sisäsäkillä.

Jubilolta löytyvät myös elintarvikekelpoiset ja antistaattiset säkit käyttötarkoituksesta riippuen.

Erottaudutte kilpailijoistanne kun painatatte säkkeihin yrityksenne tiedot.

Suursäkit Jubilon logolla

Sisäsäkit valittavissa käyttötarkoituksen mukaan:

Vakio
Sisäsäkki vakio Sisäsäkki vakio
4-piste
Sisäsäkki 4-piste Sisäsäkki 4-piste
1-piste
Sisäsäkki 1-piste

Tikkaus valittavissa käyttötarkoituksen ja rasituksen mukaan myös pölytiiviinä:

Overlock stitch

Overlock stitch tikkaus

Overlock stitch + Dust-tape

Overlock stitch + dust-tape

Overlock stitch + Dust-foam

overlock stitch + dust-foam

Taulukosta näkyvät kaikki täyttö- ja tyhjennysventtiilit:

Venttiilit


Toimitus

Pidämme joitakin säkkimalleja varastotavarana 1-5 arkipäivän toimitusajalla. Tilaustavarat toimitamme sopimuksen mukaan. Toimitusaika räätälöidyille suursäkeille on noin 3 viikkoa Euroopassa ja noin 3-4 kuukautta Aasiassa valmistettuna. Toimitusajoista sovitaan erikseen jokaisen toimituksen yhteydessä.


Miksi valita Jubilo Oy:n tuotteet?

  • avustamme ideasta valmiiseen tuotteeseen
  • asiakaslähtöisyys
  • tietotaito
  • pitkä kokemus
  • joustavuus
  • laaja usein räätälöity tuotevalikoima
  • korkea laatu
  • lämminhenkinen palvelu
  • kilpailukykyiset hinnat
Suursäkit

Perheyrityksellämme on yli 35 vuoden kokemus sekä säkkien valmistamisesta, myynnistä että toimittamisesta. Tunnemme alamme ja toimitamme eri toimialoille asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti eri käyttötarkoituksiin usein yksilöllisin mitoin räätälöidyt ratkaisut.


Ympäristö huomioiden

Jubilo toimii vähentääkseen negatiivisia ympäristövaikutuksia. Yhteistyökumppanimme ovat ISO 9001–sertifioituja ja teemme yhdessä kehitystyötä laadun parantamiseksi asiakkaan parhaaksi.


Yhteystiedot

020 730 6100 info@jubilo.fi

Ratkaisut

Toimisto
Jubilo Oy
Nokkalanpuisto 5
02230 ESPOO

Varasto
Jubilo Oy
c/o KS-Logistics
Vantaanpuistontie 29
01730 VANTAA

Yrittäjät   Luotettava kumppani

Nopea ja varma toimitus – Toimitus on 1-5 arkipäivää varastossa oleville tuotteille. Tilaustavarat toimitetaan sopimuksen mukaan.

Jubilo Oy © 1987-2023