Tehokkaat pakkaus­ratkaisut
Ratkaisut

Tiedustelut

020 730 6100
info@jubilo.fi

 

Piensäkit

Jubilo Oy on valmistanut ja toimittanut kestäviä polypropeenista kudottuja PP-piensäkkejä   (pp-säkki) eri toimialoille jo vuosien ajan. Piensäkit ovat helppo ja kustannustehokas pakkausvaihtoehto erilaisten kuivien irtotavaroiden kuljetukseen ja varastointiin.

Teemme hyvää yhteistyötä sekä jatkuvaa tuotekehitystä Euroopan tehtaallamme. Jokainen PP-säkki testataan laadun varmentamista ja kestävyyden takaamista varten.

Kokenut ja palveluvalmis myyntihenkilökuntamme auttaa aina löytämään teille sopivat säkit laajasta säkkivalikoimastamme tai kehittämään kanssanne toiveidenne ja tarpeidenne mukaiset uudet laadukkaat tuotteet.

Käyttöalueet

Kestäviä muovikudottuja PP-säkkejä käytetään helppouden ja edullisuuden vuoksi monilla kuivatuotteita kuljettavilla tai varastoivilla aloilla kuten elintarviketeollisuus ja kemian teollisuus. Piensäkkeihin pakataan muun muassa pellettiä, lannoitteita, sementtiä ja biotuotteita sekä erilaisia pulvereita ja ryynejä.


Tuotteet

Kudottu PP-säkki

Kudottu PP-säkki on valmistettu pyörökudotusta pinnoitetusta tai pinnoittamattomasta UV-suojatusta polypropeeni kankaasta. Säkkien koko voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti mutta yleisesti käytössä ovat 20-50 kilon painoiset säkit. Piensäkit varustetaan avoimella yläosalla tai itsestään sulkeutuvalla venttiilillä. Värivaihtoehtoja perinteisen valkoisen säkin lisäksi on muitakin. Voimme toimittaa piensäkit ilman painatusta tai joko yksi- tai moniväripainatuksella. Piensäkkeihin voidaan tarvittaessa lisätä PE-sisäsäkki.

Piensäkit

Suorakaiteenmuotoiset kudotut PP-säkit

Suorakaiteenmuotoiset kudotut PP-säkit on valmistettu pinnoittamattomasta UV-suojatusta polypropeeni kankaasta. Ne on vahvistettu liimatulla pohjalevyllä. Täytön jälkeen piensäkin muoto on lähes suorakaiteen muotoinen särmiö, mikä onkin etu ommeltuihin säkkeihin verrattuna. Etuna on hyvä ryhdikkyys lavoille pakattaessa.

Tarjoamme suorakaiteenmuotoisia PP-säkkejä joko avonaisina tai varustettuna itsestään sulkeutuvalla venttiilillä. Valkoisen perusvärin lisäksi voidaan käyttää myös muita värivaihtoehtoja. Säkit voidaan painattaa asiakkaan omalla logolla ja muilla tarvittavilla tiedoilla. Nämäkin laadukkaat piensäkit voidaan halutessa varustaa PE-sisäsäkillä.

Mallit

Heat cut – single chain stitch

heat-cut-single-chain-stitc

Heat cut – double chain stitch

heat-cut-double-chain-stitc

Hemmed single chain stitch

hemmed-single-chain-stitch

Hemmed double chain stitch

hemmed-double-chain-stitch

Open mouth block bottom

open-mouth-block-bottom

Valve bag –
block bottom

valve-bag-block-bottom

Open mouth – block bottom + liner

open-mouth-block-bottom-liner

Open mouth block bottom – Backseal

open-mouth-block-bottom-backseal


Miksi valita Jubilo Oy:n PP-säkki

  • pp-säkki on kestävä vaihtoehto
  • pakkausvaihtoehto on kustannustehokas
  • Jubilolla on jatkuva tuotekehitys
  • tuotteet ovat laatutestattuja
  • meillä on kokenut ja palveluvalmis myyntihenkilökunta

Kierrätys

Jokainen valikoimamme PP-säkki valmistetaan ympäristöystävällisestä ja 100 %-sesti kierrätettävästä materiaalista. Piensäkit soveltuvat myös energiajätteeksi.


Yhteystiedot

020 730 6100 info@jubilo.fi

Ratkaisut

Toimisto
Jubilo Oy
Nokkalanpuisto 5
02230 ESPOO

Varasto
Jubilo Oy
c/o KS-Logistics
Vantaanpuistontie 29
01730 VANTAA

Yrittäjät   Luotettava kumppani

Nopea ja varma toimitus – Toimitus on 1-5 arkipäivää varastossa oleville tuotteille. Tilaustavarat toimitetaan sopimuksen mukaan.

Jubilo Oy © 1987-2024