Tehokkaat pakkaus­ratkaisut

Betalningsvillkor

Kassan är en säker betalningsmetod för dig. Vi har en licens för betalningsinstitut som beviljats av Finansinspektionen. Tjänsten underhålls av Checkout Finland Oy (företags-ID 2196606-6) och Checkout Finland Oy ingår i OP Group.

Betalningstjänsten Checkout vidarebefordrar din betalning till handlaren. Om kassan Finland Oy visas på ditt kontoutdrag eller kreditkortsfaktura har vi vidarebefordrat din betalning.

Nätbutiken fungerar som marknadsförare för produkter och tjänster och som leverantör av produkter till kunden. Webbshopen tar hand om de rättsliga skyldigheter som hänför sig till transaktionen och andra skyldigheter som definieras av den. Om du vill göra en skadeanmälan eller returnera produkten bör du kontakta den webbutik där produkten beställdes direkt.

Bankbetalningar

Du har tillgång till betalningsknappar för alla finländska banker. Du kan betala med hjälp av betalningsknapparna i Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP bank, Säästöpankki, S bank och Ålandsbanken. Kassan Finland Oy kommer att visas på ditt kontoutdrag som betalningsmottagare, vi kommer att vidarebefordra din betalning till online-återförsäljare. Från nätbutiken kommer du att dirigeras direkt till din bank för att göra betalningen säkert.

Checkout Finland erbjuder också möjligheten att betala med hjälp av en banköverföringsblankett.

Kreditkortsbetalningar

Du kan betala med Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard och American Express-kort i onlinebutiken. Onlinebutiken använder internationella Verified by Visa, MasterCard SecureCode och American Express SafeKey-autentiseringstjänster.

Kassan visas som betalningsmottagare på kortfakturan och vidarebefordrar den betalning av betalningskortsbetalning som betalas direkt till försäljaren. Kortbetalning sker säkert med hjälp av ett säkert betalningsformulär och betalkortsinformationen lagras inte i e-handelssystem.

MobilePay

Betalningsvillkor finns på Mobilepays hemsida: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Överföra

Villkor som gäller för överföringsavgifter:ALLMÄNNA OP-VILLKORAnvändarvillkor för Transferservicen på NordeaAnvändarvillkor för Transfertjänsten på S-Pank

Faktura- och hyr betaltjänster

Den flexibilitet som erbjuds av faktura och hyra betaltjänster genom Checkout erbjuder också en betalning och avbetalning alternativ för företagskunder.

Vänligen läs de mer detaljerade villkoren för det finansiella företaget, som du kommer att se när du accepterar betalningen. Genom att acceptera betalningen godkänner du det finansiella företagets villkor.

Villkoren för Collectors affärsfaktura finns också på deras webbplats: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

Du kan se konsumentvillkoren för OP:s faktura och delbetalningsmetod här.

Läs mer om metoder för faktura och avbetalning:

jousto.com

Toimisto
Jubilo Oy
Nokkalanpuisto 5
02230 ESPOO

Varasto
Jubilo Oy
c/o KS-Logistics
Vantaanpuistontie 29
01730 VANTAA

Yrittäjät   Luotettava kumppani

Nopea ja varma toimitus – Toimitus on 1-5 arkipäivää varastossa oleville tuotteille. Tilaustavarat toimitetaan sopimuksen mukaan.

Jubilo Oy © 1987-2024