Nyheter – Jubilo Vedsäckar Vinter Erbjudande 2018 »

Suunnittelupalvelu

Vuosien kokemuksella FIBC-teollisuudesta pystymme analysoimaan tarpeitanne ja tunnistamaan missä voitte löytää kestäviä pitkän aikavälin ratkaisujaja saavuttaa kustannussäästöjä. Poistamme arvoketjun pullonkaulat sekä tehottomuudet ja saamme ketjustanne kestävämmän ja siten luomme toimintaanne lisäarvoa. Maksimoidaan edut sekä teille että asiakkaillenne. Toimitamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti räätälöidyt suur- ja piensäkit eri teollisuuden aloille sekä metsätalouden ja ympäristö- ja kierrätysalan toimijoille. Klapisäkit polttopuiden tekijöille, metsänomistajille ja muille yksityisille kuluttajille.

Jubilo Oy

Industrial packaging

Enda sen vår verksamhet startades har vårt mål varit att betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt. Vårt professionell personal har årtionden av erfarenhet. Detta har gjort oss till en av ledande partner för storsäckar och industriella förpackningar.

Mera information

tuotekehitys
Jatkuvaa tuotekehittelyä ja innovatiivisiä ratkaisuja
quality
Korkealaatuinen tuotanto ja laadukkaita tuotteita
jakelu
Täsmällinen jakelu ja aktiivinen vuorovaikutus asiakkaisiin
lisäarvo
Loppukäyttäjälle lisäarvoa

Office
Jubilo Oy
Nokkalanpuisto 5
02230 ESPOO

Lager
Jubilo Oy
c/o KS-Logistics
Martinkyläntie 45
01720 VANTAA

Yrittäjät   Luotettava kumppani AA logo

Snabb och säker leverans – Leverans är 3-5 arbetsdagar för produkterna i lager. Beställningsmaterial levereras enligt överenskommelse.

Jubilo Oy © 2019