Klapisäkit

Klapisäkit

Perheyrityksemme Jubilo Oy myy kestäviä ja laadukkaita Euroopassa valmistettuja klapisäkkejä. Klapisäkki on polttopuille suunniteltu ilmava suursäkki, missä puut kuivuvat nopeasti. Klapisäkit ovat erinomainen vaihtoehto puiden varastointiin ja kuljetukseen.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus klapisäkkien valmistamisesta ja myynnistä. Klapisäkkimme tunnetaan erinomaisesta laadusta ja vuosia kestävästä käyttöiästä.

 
Osta klapisäkit verkkokaupastamme »

Klapisäkin varastointi ja kuljetus

Säkki on helppo siirtää trukilla ja kuljettaa tavallisella avoperävaunulla.

Saatavilla myös pohjasta avattavana

Valikoimassamme myös uusi pohjasta avattava säkki.


Klapisäkkien ominaisuudet

Helppo liikutella trukilla

Klapisäkkejä on helppo liikutella trukilla. Tarvittaessa säkkejä voi myös pinota.

Helppo kuljettaa lavalla

Klapisäkki sopii täytettynä hyvin avoperävaunuun ja isompaan vaunuun kaksinkin kappalein. Polttopuiden kuljettaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kestävä rakenne

Klapisäkit on valmistettu erikoismateriaalista, ne on UV-suojattu ja niiden varmuuskerroin on 6:1. Säkit kestävät siten jopa 6000 kilon kuorman.


Käyttöalueet

Klapisäkeiksi kutsuttuja suursäkkejä käytetään polttopuiden käsittelyyn siis kuljetukseen, kuivatukseen ja varastointiin. Niitä käyttävät klapin tekijät ja käyttäjät kuten metsänomistajat, mökkiläiset tai omakotitaloissa asuvat. UV-suojatusta materiaalista valmistettuja säkkejä voidaan käyttää vuosien ajan. Klapisäkki on kestävä ratkaisu, ja sen käyttöikää pidentää entisestään oikeanlainen käsittely.

Klapisäkki monipuolisesta valikoimasta

Perinteiset klapisäkit valmistetaan käyttäen materiaalina laminoimatonta tasokudottua valkoista ryhdikästä polypropeenikangasta ja mustaa kestävää HDPE-verkkoa. Kahden kankaan yhdistelyllä pyritään vaikuttamaan säkkien hengittävyyteen. Musta väri auttaa lämpöä kerätessään tuoreen puun nopeassa kuivumisessa. Koot ovat 1 m3 klapisäkki (100 x 100 x 100 eli 1000 l) ja 1,5 m3 klapisäkki (100 x 100 x 150 eli 1500 l). Säkeissä on ylä- (4) ja alapuolella (2) nostolenkit, jotka helpottavat säkkien täyttämistä ja tyhjennystä.

1,5 m3 pohjasta avattavan mallin kaksi sivua ovat valkoista ryhdikästä suursäkkikangasta ja kaksi mustaa hyvin tuulettavaa ja kuivattavaa verkkokangasta. Vaihtoehtoisesti kaikki sivut voivat olla mustaa verkkoa. Säkit on varustettu neljällä tukevalla nostolenkillä. Nimensä mukaisesti säkit tyhjennetään säkin pohjasta narut avaamalla.

1 m3 ja 1,5 m3 full-air malli valmistetaan täyshengittävästä paksusta mustasta polypropeeni verkkokankaasta. Musta väri lämpöä kerätessään auttaa tuoreen puun nopeassa kuivumisessa. Hyvin tuulettuvat full-air säkit mahdollistavat klapien tekemisen ympäri vuoden perinteisesti keväällä tehtyjen sijaan. Säkissä on ylä- (4) ja alapuolella (4) nostolenkit, jotka helpottavat säkin täyttämistä ja tyhjennystä.

Klapisäkkejä on mahdollista valmistaa räätälöitynä asiakkaan omilla mitoilla ja painattamalla niihin yrityksen tiedot.

Säkit on varustettu tuotetiedoilla, käsittelyohjeilla ja dokumenttitaskulla.

Klapisäkit

Full air klapisäkki


Miksi valita Jubilo Oy:n klapisäkit?

  • erinomainen laatu
  • jatkuva kehitystyö
  • yrityksen asiantuntijuus
  • monivuotinen kokemus
  • kilpailukykyiset hinnat
  • hyvä palvelu

Tulevaisuus huomioiden

Klapisäkeissä käytettävä materiaali on 100 %:sesti kierrätettävää ja niitä voidaan uudelleen käyttää tai polttaa.


Yhteystiedot

020 730 6100 info@jubilo.fi

Toimisto
Jubilo Oy
Nokkalanpuisto 5
02230 ESPOO

Varasto
Jubilo Oy
c/o KS-Logistics
Vantaanpuistontie 29
01730 VANTAA

Yrittäjät   Luotettava kumppani

Maksutavat

Nopea ja varma toimitus – Toimitus on 1-5 arkipäivää varastossa oleville tuotteille. Tilaustavarat toimitetaan sopimuksen mukaan.

Jubilo Oy © 1987-2021