Laadukkaat klapi- ja yleissäkit

Tehokkaat piensäkit ja suursäkit
Ecological solutions

Solutions

Vuosien kokemuksella FIBC-teollisuudesta pystymme analysoimaan tarpeitanne ja tunnistamaan missä voitte löytää kestäviä pitkän aikavälin ratkaisuja ja saavuttaa kustannussäästöjä. Poistamme arvoketjun pullonkaulat sekä tehottomuudet ja saamme ketjustanne kestävämmän ja siten luomme toimintaanne lisäarvoa. Maksimoidaan edut sekä teille että asiakkaillenne.

Useimmiten suursäkit räätälöidään käyttäen materiaalina laminoitua tai laminoimatonta polypropeenikangasta joko taso- tai pyörökudottuna. Pakkaustuotteemme täyttävät markkinoiden kovimmatkin vaatimukset. Tunnemme alamme läpikotaisin ja toimitamme eri toimialoille asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti eri käyttötarkoituksiin, usein yksilöllisin mitoin, räätälöidyt laadukkaat pakkaukset.

Vähennämme pakkauskustannuksia optimoimalla pakkaamiseen tarvittavan materiaalin määrän. Esimerkiksi pelkällä oikean materiaalin valinnalla voitte vähentää pakkaamisen kuluja 10–20 prosenttia. Samalla vähennätte CO2-päästöjä ja pienennätte hyötykäyttömaksuja, kun pakkausmateriaalin kulutus vähenee. Säästätte niin rahaa kuin ympäristöäkin!

Meiltä löydät laajan tuotevalikoiman. Aktiivinen yhteistyömme ja maailmanlaajuinen yhteistyöverkostomme tuovat saatavillenne alan viimeisimmät tuoteuutuudet. Lisäksi oma tuotekehitys mahdollistaa materiaalin, värin tai vaikkapa muotoilun räätälöinnin.

Varastoimme asiakaskohtaiset pakkaustuotteet ja toimitamme ne sovitussa aikataulussa sovittuun paikkaan. Näin yrityksenne oma varastointitarve vähenee ja saatte lisää volyymietuja hankinnoissa ja toimituksissa.

Jubilo logo

Yhteistyökumppaninne pakkaustarpeisiin

Alusta lähtien tavoitteennamme on ollut palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme, laaja yhteistyöverkostomme ja kokemuksemme vuosikymmenien ajan ovat tehneet meistä yhden johtavista yhteistyökumppaneista teollisuuspakkauksissa.

Lue lisää

Tuotekehitys
Jatkuva tuotekehitys ja innovatiivisiä ratkaisuja
Laatu
Korkealaatuinen tuotanto ja laadukkaat pakkaustuotteet
Jakelu
Täsmällinen jakelu ja aktiivinen vuorovaikutus asiakkaisiin
Lisäarvo
Loppukäyttäjälle lisäarvoa

Office
Jubilo Oy
Nokkalanpuisto 5
02230 ESPOO

Warehouse
Jubilo Oy
c/o KS-Logistics
Vantaanpuistontie 29
01730 VANTAA

Yrittäjät   Luotettava kumppani

Quick and reliable delivery time.

Jubilo Oy © 1987-2023