Käyttöalueet

Suursäkkejä käytetään monilla aloilla kuten kivi- ja maa-aineksien, lannoitteiden sekä rehun kuljetukseen ja varastointiin. Elintarvike-, lääke-, kemia-, kaivos- ja mineraaliteollisuus käyttää suursäkkejä pakkaamiseen ja kuljetukseen. Suursäkkien käyttöaluetta ovat myös metsätalous sekä ympäristö- ja kierrätysala.

Tuotteet

Useimmiten suursäkit räätälöidään käyttäen materiaalina laminoitua tai laminoimatonta polypropeenikangasta joko taso- tai pyörökudottuna. Tuotteemme täyttävät markkinoiden kovimmatkin vaatimukset turvakertoimen ollessa SWL 5:1 200 -2000 kg tai UN-hyväksytty 6:1 SF.

Tuotteistamme 1 tai 2-nostopisteen suursäkit ovat edullisin säkkivaihtoehto valmistettuna ilman pystysuuntaisia saumoja. 4-nostopisteen suursäkeissä erillinen pohjapala takaa jäykemmän muodon. U-mallinen kolmesta palasta ommeltu suursäkki on edullinen perussäkki. Räätälöidyt erikoissäkit toimivat vaativissakin olosuhteissa. Suursäkkivalikoimaamme kuuluu myös muotonsa pitävä Q-säkki.

Suursäkkimme voidaan varustaa käyttötarkoituksesta riippuen täyttö- ja/tai tyhjennysventtiilillä ja/tai täyttösukalla/-kauluksella, tiivistetyillä saumoilla ja ommellulla tai liimatulla PE-sisäsäkillä.

Jubilolta löytyvät myös elintarvikekelpoiset ja anstaattiset suursäkit käyttötarkoituksesta riippuen.

Erottaudut kilpailjoistasi kun painatat säkkeihin yrityksesi tiedot.

Suursäkit - Q-säkki

 

Sisäsäkit valittavissa käyttötarkoituksen mukaan:

Vakio
jubilo suursäkit storsäckar sisäsäkki
4-piste1111
1-piste1211
jubilo suursäkit storsäckar sisäsäkki
Afwerking-onderaan1