Perheyrityksemme Jubilo Oy myy kestäviä ja laadukkaita Euroopassa valmistettuja klapisäkkejä. Klapisäkki on polttopuille suunniteltu ilmava suursäkki, missä puut kuivuvat nopeasti. Meillä on yli 10 vuoden kokemus klapisäkkien valmistamisesta ja myynnistä. Klapisäkkimme tunnetaan erinomaisesta laadusta ja vuosia kestävästä käyttöiästä.

Klapisäkki varastointi ja kuljetus

Klapisäkkimme tarjoavat erittäin hyvän tavan niin varastoida kuin kuljettaa klapeja. Säkit ovat hengittäviä, joten märkäkin puu kuivuu säkeissä varastoinnin aikana. Valmiiksi lastattu klapisäkki on helppo siirtää trukilla ja kuljettaa tavallisella avoperävaunulla.

Saatavilla myös pohjasta avattavana

Valikoimassamme myös uusi pohjasta avattava klapisäkki.

Tuotekehittelymme tuloksena klapisäkeissä on myös alalenkit kippaamisen helpottamiseksi.

Helppo liikutella trukilla

 

Klapisäkkejä on helppo liikutella trukilla. Tarvittaessa säkkejä voi myös pinota.

Helppo kuljettaa lavalla

 

Klapisäkki sopii täytettynä hyvin avoperävaunuun ja isompaan vaunuun kaksinkin kappalein. Polttopuiden kuljettaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kestävä rakenne

 

Klapisäkit on valmistettu erikoismateriaalista, ne on UV-suojattu ja niiden varmuuskerroin on 6:1. Säkit kestävät siten jopa 6000 kilon kuorman.

Käyttöalueet

Klapisäkeiksi kutsuttuja suursäkkejä käytetään polttopuiden käsittelyyn siis kuljetukseen, kuivatukseen ja varastointiin. Niitä käyttävät klapin tekijät ja käyttäjät kuten metsänomistajat, mökkiläiset tai omakotitaloissa asuvat. UV-suojatusta materiaalista valmistettuja säkkejä voidaan käyttää vuosien ajan. -Klapisäkki on kestävä ratkaisu, ja sen käyttöikää pidentää entisestään oikeanlainen käsittely.

Klapisäkki monipuolisesta valikoimasta

Perinteiset klapisäkit valmistetaan käyttäen materiaalina laminoimatonta tasokudottua valkoista ryhdikästä polypropeenikangasta ja mustaa kestävää HDPE-verkkoa. Kahden kankaan yhdistelyllä pyritään vaikuttamaan säkkien hengittävyyteen. Musta väri auttaa lämpöä kerätessään tuoreen puun nopeassa kuivumisessa. Koot ovat 1 m3 klapisäkki (100 x 100 x 100 eli 1000 l) ja 1,5 m3 klapisäkki (100 x 100 x 150 eli 1500 l). Säkeissä on ylä- (4) ja alapuolella (2) nostolenkit, jotka helpottavat säkkien täyttämistä ja tyhjennystä.

1,5m3 pohjasta avattavan mallin kaksi sivua ovat valkoista ryhdikästä suursäkkikangasta ja kaksi mustaa hyvin tuulettavaa ja kuivattavaa verkkokangasta. Vaihtoehtoisesti kaikki sivut voivat olla mustaa verkkoa. Säkit on varustettu neljällä tukevalla nostolenkillä. Nimensä mukaan säkit tyhjennetään säkin pohjasta narut avaamalla.

1m3 ja 1,5 m3 full air-malli valmistetaan täyshengittävästä paksusta mustasta polypropeeni verkkokankaasta. Musta väri lämpöä kerätessään auttaa tuoreen puun nopeassa kuivumisessa. Hyvin tuulettuvat fullair säkit mahdollistavat klapien tekemisen ympäri vuoden perinteisesti keväällä tehtyjen sijaan. Säkissä on ylä- (4) ja alapuolella (4) nostolenkit, jotka helpottavat säkin täyttämistä ja tyhjennystä.

Klapisäkkejä on mahdollista valmistaa räätälöitynä asiakkaan omilla mitoilla ja painattamalla niihin yrityksen tiedot.
Säkit on varustettu tuotetiedoilla, käsittelyohjeilla ja dokumenttitaskulla.

Miksi valita Jubilo Oy:n klapisäkit?

  • erinomainen laatu
  • jatkuva kehitystyö
  • yrityksen asiantuntijuus
  • monivuotinen kokemus
  • kilpailukykyiset hinnat
  • hyvä palvelu

Tulevaisuus huomioiden

Klapisäkeissä käytettävä materiaali on 100 % kierrätettävää ja niitä voidaan uudelleen käyttää tai polttaa.

Jubilon klapipussin sivuilta löydätte tilauslomakkeen sekä hinnaston: www.klapipussi.fi

Vastaamme mielellämme kaikkiin kyselyihinne puhelimitse.

Tom Stenmark
+358 40 8233 555

Viktor Stenmark
+358 40 8211 350

tai lähettämällä viestin info@jubilo.fi

KlaspisäkitFull-air klapisäkki