Laadukkaat suursäkit Jubilo Oy:ltä

Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus sekä säkkien valmistamisesta, myynnistä että toimittamisesta. Tunnemme alamme ja toimitamme eri toimialoille asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti eri käyttötarkoituksiin usein yksilöllisin mitoin räätälöidyt laadukkaat suursäkit, piensäkit (pp-säkit) tai klapisäkit. Yhdessä laajan toimittajaverkostomme kanssa voimme tarjota kokonaisvaltaisia pakkausratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan. Jubilossa olet osaavissa korkelaatuisiin tuotteisiin ja hyvään palvelunlaatuun keskittyvissä käsissä. Vuosia kestäneet asiakaskontaktit puhukoot puolestamme!

Käyttöalueet

Suursäkkejä käytetään monilla aloilla kuten kivi- ja maa-aineksien, lannoitteiden sekä rehun kuljetukseen ja varastointiin. Elintarvike-, lääke-, kemia-, kaivos- ja mineraaliteollisuus käyttää suursäkkejä pakkaamiseen ja kuljetukseen. Suursäkkien käyttöaluetta ovat myös metsätalous sekä ympäristö- ja kierrätysala.

Tuotteet

Useimmiten suursäkit räätälöidään käyttäen materiaalina laminoitua tai laminoimatonta polypropeenikangasta joko taso- tai pyörökudottuna. Tuotteemme täyttävät markkinoiden kovimmatkin vaatimukset turvakertoimen ollessa SWL 5:1 200 -2000 kg tai UN-hyväksytty 6:1 SF.

Tuotteistamme 1 tai 2-nostopisteen suursäkit ovat edullisin säkkivaihtoehto valmistettuna ilman pystysuuntaisia saumoja. 4-nostopisteen suursäkeissä erillinen pohjapala takaa jäykemmän muodon. U-mallinen kolmesta palasta ommeltu suursäkki on edullinen perussäkki. Räätälöidyt erikoissäkit toimivat vaativissakin olosuhteissa. Suursäkkivalikoimaamme kuuluu myös muotonsa pitävä Q-säkki.

Suursäkkimme voidaan varustaa käyttötarkoituksesta riippuen täyttö- ja/tai tyhjennysventtiilillä ja/tai täyttösukalla/-kauluksella, tiivistetyillä saumoilla ja ommellulla tai liimatulla PE-sisäsäkillä.

Jubilolta löytyvät myös elintarvikekelpoiset ja anstaattiset suursäkit käyttötarkoituksesta riippuen.

Erottaudut kilpailjoistasi kun painatat säkkeihin yrityksesi tiedot.

Suursäkit - Q-säkki

 

Sisäsäkit valittavissa käyttötarkoituksen mukaan:

Vakio
jubilo suursäkit storsäckar sisäsäkki
4-piste1111
1-piste1211
jubilo suursäkit storsäckar sisäsäkki
Afwerking-onderaan1

Miksi valita Jubilo Oy:n suursäkit?

  • avustamme ideasta valmiiseen tuotteeseen
  • asiakaslähtöisyys
  • tietotaito
  • pitkä kokemus
  • joustavuus
  • laaja usein räätälöity tuotevalikoima
  • korkea laatu
  • lämminhenkinen palvelu
  • kilpailukykyiset hinnat

Toimitus

Pidämme joitakin säkkimalleja varastotavarana 3-5 arkipäivän toimitusajalla. Tilaustavarat toimitamme sopimuksen mukaan. Toimitusaika räätälöidyille suursäkeille on noin 3 viikkoa Euroopassa ja noin 3-4 kuukautta Aasiassa valmistettuna. Toimitusajoista sovitaan erikseen jokaisen toimituksen yhteydessä.

1- nostopisteen suursäkki

Ympäristö huomioiden

Jubilo toimii vähentääkseen negatiivisia ympäristövaikutuksia. Yhteistyökumppanimme ovat ISO 9001–sertifioituja ja teemme yhdessä kehitystyötä laadun parantamiseksi asiakkaan parhaaksi.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä puhelimitse 040 823 3555, 040 821 1350 tai sähköpostilla info@jubilo.fi

 

Tikkaus valittavissa käyttötarkoituksen ja rasituksen mukaan myös pölytiiviinä:

Overlock stitch
jubilo suursäkit storsäckar sisäsäkki
Overlock stitch + Dust-tape
jubilo suursäkit storsäckar sisäsäkki

Overlock stitch + Dust-foam
Overlock stitch dust foam jubilo suursäkit storsäckar sisäsäkki

Taulukosta näkyy kaikki täyttö- ja tyhjennysventtiillit

Screen Shot 2015-05-05 at 16.51.39