PP-säkki eli piensäkit Jubilo Oy:ltä

Jubilo Oy on valmistanut ja toimittanut kestäviä polypropeenista kudottuja PP-piensäkkejä (pp-säkki) eri toimialoille jo vuosien ajan. Piensäkit ovat helppo ja kustannustehokas pakkausvaihtoehto erilaisten kuivien irtotavaroiden kuljetukseen ja varastointiin. Teemme hyvää yhteistyötä sekä jatkuvaa tuotekehitystä Euroopan tehtaallamme. Jokainen PP-säkki testataan laadun varmentamista ja kestävyyden takaamista varten.

Kokenut ja palveluvalmis myyntihenkilökuntamme auttaa aina löytämään teille sopivat säkit laajasta säkkivalikoimastamme tai kehittämään kanssanne toiveidenne ja tarpeittenne mukaiset uudet laadukkaat tuotteet.

Käyttöalueet

Kestäviä muovikudottuja PP-säkkejä käytetään helppouden ja edullisuuden vuoksi monilla kuivatuotteita kuljettavilla tai varastoivilla aloilla kuten elintarviketeollisuus ja kemian teollisuus. Piensäkkeihin pakataan muun muassa pellettiä, lannoitteita, sementtiä ja biotuotteita sekä erilaisia pulvereita ja ryynejä.

Tuotteet

Kudottu PP-säkki

Kudottu PP-säkki on valmistettu pyörökudotusta pinnoitetusta tai pinnoittamattomasta UV-suojatusta polypropeeni kankaasta. Säkkien koko voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti mutta yleisesti käytössä ovat 20-50 kilon painoiset säkit. Piensäkit varustetaan avoimella yläosalla tai itsestään sulkeutuvalla venttiilillä. Värivaihtoehtoja perinteisen valkoisen säkin lisäksi on muitakin. Voimme toimittaa piensäkit ilman painatusta tai joko yksi- tai moniväripainatuksella. Piensäkkeihin voidaan tarvittaessa lisätä PE-sisäsäkki.

Suorakaiteenmuotoiset kudotut PP-säkit

Suorakaiteenmuotoiset kudotut PP-säkit on valmistettu pinnoittamattomasta UV-suojatusta polypropeeni kankaasta. Ne on vahvistettu liimatulla pohjalevyllä. Täytön jälkeen piensäkin muoto on lähes suorakaiteen muotoinen särmiö, mikä onkin etu ommeltuihin säkkeihin verrattuna. Etuna on hyvä ryhdikkyys lavoille pakattaessa.

Tarjoamme suorakaiteenmuotoisia PP-säkkejä joko avonaisina tai varustettuna itsestään sulkeutuvalla venttiilillä. Valkoisen perusvärin lisäksi voidaan käyttää myös muita värivaihtoehtoja. Säkit voidaan painattaa asiakkaan omalla logolla ja muilla tarvittavilla tiedoilla. Nämäkin laadukkaat piensäkit voidaan halutessa varustaa PE-sisäsäkillä.

PP-säkit piensäkit linjastolla

Miksi valita Jubilo Oy:n PP-säkki

  • säkit ovat kestäviä
  • pakkausvaihtoehto on kustannustehokas
  • Jubilolla on jatkuva tuotekehitys
  • tuotteet ovat laatutestattuja
  • meillä on kokenut ja palveluvalmis myyntihenkilökunta

Kierrätys

Jokainen valikoimamme PP-säkki valmistetaan ympäristöystävällisestä ja 100% kierrätettävästä materiaalista. Piensäkit soveltuvat myös energiajätteeksi.

Yhteystiedot

Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä puhelimitse 040 823 3555, 040 821 1350 tai sähköpostilla info@jubilo.fi